» » » » Ücretli İşlemler Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken Konular

Ücretli İşlemler Hakkında Dikkat Edilmesi Gereken Konular

SyBeR
SyBeR Kurucu 8-10-2016, 22:11
Merhaba Sevgili DLE.NET.TR kullanıcıları,

Uzun süredir uzaktan takip ettiğim kadarıyla tema ve tasarım konusundaki eksiklikler, istekler ve taleplerin karşılanmasındaki aksamalar sebebiyle bu makaleyi hazırlama gereksinimi duydum.

Burada dikkat edilmesi gereken bazı konulara da değineceğim.

  1. dle.net.tr çatısı altında, bugüne kadar yapılan tüm alış-veriş işlemleri ve kullanıcıların bu konudaki güven ortamı kaygısı nedeniyle, ücretli işlemlerin takibi yapılacaktır.

  2. Dle için yaptırılacak işlemler için farklı bir platformdan iletişime geçtiğiniz kullanıcı ile kesinlikle dle.net.tr üzerinden forumda konu açarak görüşme sağlayın.

  3. Yaptırmak istediklerinizi ve bir çok konuşmayı farklı platformlardan konuşabilirsiniz ancak işlem bitip teslimatın yapıldığına dair işi yapan kişiye kesinlikle yorum olarak bilgi ekletin.

  4. Eklenti, Modül, Tema ya da tema uyarlama işlemlerinde belirtilen fiyatın ödemesini, işi yapan kişinin çalışmasını size demodan göstermeden ödeme yapmayın.

  5. İşlemin teslim alınışı olmadan direkt olarak farklı platforma taşınması ve sonrasında yaşanan olumsuz durumlardan ya da mağduriyetten dle.net.tr sorumlu olmayacaktır.

  6. Ürün satışı yapan kullanıcı, iş hakkında detaylı bilgi vermelidir. Bilgi vermeden farklı platformlara kullanıcıyı yönlendirmek ve sonrasında yaşanan mağduriyet yine kullanıcıya aittir.

  7. Ücretli iş talebi yapan kullanıcı, işi teslim almak istene kullanıcıya sadece yorumlardan bilgi verebilir ( şifre, veri dosyaları hariç. Bu bilgileri sadece pm kullanarak iletin! farklı platformlardan gönderilen bilgiler ve sonucunda oluşan mağduriyet kullanıcılara aittir. ).

  8. Ücretli iş teslimatı için iş hakkında bilgi istemeden direkt olarak farklı platformlardan görüşme talebi yapan kullanıcılar hakkında işlemler yapılacaktır.


Ücretli işlemler bölümünden yapılan isteklerin bizzat takibi yapılarak, durumları hakkında sorular sorulabilir, istekler yapılabilir ve kurallara uymayan kullanıcılar hakkında cezai işlemler uygulanabilir.
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
hard3st1 8 Şubat 2017 16:43
Emeğiniz için teşekkürler
deneme bonusu veren siteler