» » » » Googlede Yükselmek Hızlı index Yolları

Googlede Yükselmek Hızlı index Yolları

Gokay
Gokay 24-03-2015, 20:49
Merhaba Arkadaşlar 8 Ay önce kurmuş olduğum Filmpaylas.net sitemde günlük en az 5 makale yükledim hepside özgün olarak yayınlandı.

Anında İndex olmanın yolları

1 ) Sitenizde benim gibi günlük 3 yada 5 makale giriyorsanız arka arkaya yayınlamayın Zaman aralıklı yatınlayın 5 Bölü 24 Şeklinde
2 ) Arada bir Main tpl kısmından özgün yazılar girin ana sayfada gözüksün her hangi bir şeyin tanıtımını yapabilirsiniz. 3 günde bir yapın..
3 ) sitede makale görünümü, Görsellik çok önemli, Ayrıca sitenizde çözünürlüğü yüksek sıkıştırılmış resimler kullanın..
4 ) Rahat olun içinizden geldiği gibi makale hazırlayın.. Ali böyle yapmış veli söyle yapmış demeden kendiniz yapın herşeyi
5 ) Siteme üye neden gelsin ? Geldiğinde Bu makale hoşuna gider mi ? Soruları sürekli aklınızda olsun...
6 ) Backlink Alımı yapın. Back linkte Dikkat edeceğiniz husus yaşı dolmuş özgün sitelerden almaya özen gösterin
7 ) Her gördüğünüz siteye, Sitenizi özgün seo anahtarı ekleyecek şekilde özgün bir şekilde tanıtın Not: Günde 1 Siteye Tanıtın Yılda 365 Eder

Evet arkadaşlar ben yukarıdaki yazdıklarımı yapıp uygulayıp anında indexleniyorum google tarafından aşşğıda örnek bir resim koyuyorum:) Daha ekleyecek bir çok şey kafamda şuan bu kadar yazabildim herkese başarılar arkadaşlar..

hızlı indexhızlı index
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Gokay 25 Mart 2015 14:41
arkadaşlar yorumlar için tşk ederim... Bir daha ki makalemde Dle de Seo kurallarına uygun bir şekilde nasıl Konu açılır olacak 1 2 gün için de paylaşacağım baya uzun bir konu çünki
0
omerkul 25 Mart 2015 11:09
1.5 yıl içerisinde nasıl başardığımı söyleyeyim.

Yazılarımı özgün yazdım, Google'de sıralamada çıkmak için değil sitedeki kullanıcı daha samimi görsün ve site içerisinde uzun kalsın diye yazdım. Google DLE'yi sevmiyor diyerek pes etmedim ve durmadan çalıştım. Durmadan dediğim, hiç yoksa günde 1 konu bile eklemeye çalıştım. Backlinkler veya özgün yazı yazıp yayınlamak ile hiç uğraşmadım (1-2 site dışında) nitekim ben sıralamayı aldığım zaman böyle şeylerin de olduğunu daha yeni öğrenmiştim :)

Konudaki Gökay abimin dediklerine de tamamen katılıyorum. Siz üyeye, ziyaretçiye bir şeyler vermeye çalışın, hatta öyle olun ki ziyaretçi sitenizi yer imlerine eklesin ve her gün giriş yapsın. Kendisi 4K film indir kelimesinde de ilk sırada, bunun tek açıklaması ise özgün yazı ve konularına gösterdiği özen. Ayrıca sitemin ana başlık meta etiketini de yine kendisi önermiştir.





Bu arada ben 2.sıradaydım ancak diğerlerinde domain anahtar kelime bazlı olduğundan üste çıkmaya başladılar. Onların serüveni de yaklaşık 1 ay önce başladı. Bu arada resimdeki aramada ilk çıkan site sahibi ile görüşmeme göre her ay yaklaşık 3 bin lira SEO harcaması yapıyormuş. Ne kadar doğrudur, yanlıştır orası bilinmez ancak ben inanmıyorum. Adam Wordpress ve Google aşkından yararlanıyor, yoksa içeriğinde anlamlı bir cümle kurduğu konu bile yok.
0
BlackMan 25 Mart 2015 02:22
Devamını bekliyoruz :)
0
CepTiM 25 Mart 2015 02:19
acıklama ve yöntemler başarılı teşekkür ederim ...
0
BlackMan 24 Mart 2015 23:15
@MaRZoCHi, Dle iyi olamasakta WP iyiyiz yani :D


Anında google yıldzlı çıkmak isteyen WPciler ilerişime geçiniz:)
Hile veriyim :),

TeknoBİlim.orgTeknoBİlim.org

teknobilim.org
0
Gokay 24 Mart 2015 21:01
@MaRZoCHi, saol tşk ederim. seo ile bilgiler vermeye devam edeceğim bildiklerimi dle.net.tr ortamında paylaşacam inş. :)
3 779
MaRZoCHi 24 Mart 2015 20:53
Bilgiler için teşekkürler.

--------------------
deneme bonusu veren siteler