» » » » Google'de Sitem index Almıyor Sorunu ve Çözümü

Google'de Sitem index Almıyor Sorunu ve Çözümü

Gokay
Gokay 25-02-2016, 22:32
Merhaba Arkadaşlar Bu makalemde sizlere çok detaylı olarak Sitemden index almıyor, Sitemin index alması için neler yapamam lazım, Sitem hızlı index alsın istiyorum gibi sorulara yanıt vermeye çalışacağım....

Kim istemez değil mi ? Güzelce konunuzu yazdınız ve hemen peşinden ''Google'nin'' Yazmış olduğumuz makalemizi indexlemesini.

İlk önce yazacağımız olan makaleye, odaklanmamız gerekiyor konuya ilgili yeterince bilgi sahibi olduktan sonra Konu başlığımızı giriyoruz konu başlığımız yazacağımız makale ile tamamen uyumlu olmak zorunda Örnek vermek gerekirse ; Atıyorum Konu Başlığımız DLE modülleri Hakkında olsun yazdığımız makale içerisinde mutlaka dle modülleri, dle hakkında gibi yazılar mutlaka geçmeli bu google için çok önemli unsurlardan birisidir. ''Google Bot'' Başık ile makale içerisinde ki bağdaşı olumlu derecede onaylarsa hem yazmış olduğumuz makalenin kalitesi artacak hemde hızlı index elde etmiş olacağız..

Makaleyi yazarken kesinlikle işi doğal halini bırakın A site şöyle yapmış, B sitesi şöyle yazmış deyip o siteleri örnek alıp ona göre davranmayın gönlünüzden ne geçiyorsa bildiğiniz ne varsa aklınızdan ne geçiyorsa onu yazın ki hem organiklik olsun hemde sitenize has özel sunum olmuş olsun. Bu söylemiş olduğum yöntemler kesinle sitenize artı üzerine artı katacaktır. Garanti veriyorum Tüm riski ben alıyorum deneyin ve görün dediklerimi uyguladığınız zaman hem ilk sırada olma şansı yakalayacaksınız hemde siteniz Hızlı index alacak.

Makaleme Burada son verirken Seo ile ilgili bilgiler yazmaya devam edeceğim. Kesinle bu söylediklerimi yapın arkadaşlar Herkese başarılar dilerim....
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Maccy 26 Şubat 2016 11:06
Eyw. deneyeceğim :)
deneme bonusu veren siteler