Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

  • Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

Site Içi SEO

onurakyol
onurakyol 25-08-2017, 01:20
Merhaba,
Web sitemi google dostu yapacak:) DLE site içi SEO ayarlarından anlayan bir arkadaşa ihtiyacım var.Fazla bütçem olmadığından bu işi profesyonel olarak yaptıramayacağım.Daha çok DLE den ve kodlamalardan anlayan bana ufak ipuçları verebilecek ve bilgisayara bağlanabilecek biri olursa sevinirim.

Site : www.torrentoyuninndir.com
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Reborn 27 Ağustos 2017 15:36
Kardeşim işe Google Web Yöneticisi ile başla dilersen. Google hesabınla giriş yapıp siteni ve rss olayını ilgili kısımlara ekle. Daha sonra doğrulama için google'nin verdiği tagları main.tpl'deki head tagları arasına ekleyip işi tamamla. Googlede konuların görünürlüğünü oldukça etkiler.

Diğer bir aşama ise, DLE admin panel üstünde yer alan "Google Site Haritası" bölümünden site haritanı oluştur. Ve her yeni konu eklediğikten sonra bu bölüme girip "Arama motorlarınadaki yeni versiyonu belirtir" butonuna tıkla (sık sık yapma google yanlış anlayabilir) böylce yeni konuları googleye eklemiş sayılırsın.

Arkadaşın dediği gibi; Konu eklerken fazla meta eklenti vs kullanma az ve öz olsun, bir iki tane.
0
Gokay 25 Ağustos 2017 17:22
fazla etiket eklemenizi önermem ayrıca konu başlıklarınız çok vasat google aratın en iyi makale nasıl eklenir. konularda etiket kullanımı. Meta başlık nedir bu terimleri aratıp bilgi sahibi olun
deneme bonusu veren siteler