Tema yardım

zafo2424
zafo2424 7-07-2017, 12:10
Öncellikle Selamun Aleyküm ben benım tema da mesela link verdıgım menünun tıklanınca oranın sadece orta kısmını kendım değiştirip düzenlemek isitiyorum ama olmuyor nasıl yapabılırım yardımcı olabilirmisin ?

URL:http://www.eglenceburadaa.com/iletişim

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 11 Temmuz 2017 11:56
@zafo2424, istekleriniz HTML hakkında bilgi sahibi olmadan yapılacak şeyler değil. Sitedeki slider eklentilerini araştırıp eklemeye çalışın.
Temayı her istediğiniz gibi düzenleme şansımız küçük boyutlarda var. Yani "destek" olarak. Tabi öncesinde sizin biraz çaba harcamanız önemli. "Denedim yapamadım" tarzındaki bir durum için yapılmamış halde kalması.. orjinale dönmeyin ki nerde hata yaptığınız biz de görüp söyleyebilelim. Belki öğrenmenize katkısı olur..

--------------------
0
zafo2424 9 Temmuz 2017 10:40
@NitrojeN,
bu resim de gösterdeğim gibi logo menuler flan footer flan hepsı sabıt sabıt makaleler yerıne ben baska bir sey koymak istiyorum oraya diğer menulerden farklı bir şey yapmak istiyorum kategoriye göre mesela orayı galeri yapıcam slider gibi flan orada sadece slider gozukecek mesala onu yapamadım
0
NitrojeN 8 Temmuz 2017 21:54
ve aleyküm selam kardeşim normal şartlarda paylaştığınız url ile iletişim kısmına gidemezsiniz bunu
siteismi.com/index.php?do=feedback
olarak belirtmeniz gerekir ki zaten tema üzerinde bunu belirttiniz. Gelelim menünün orta kısmına içerik sisteminin orijinalini değiştirmeden o bölgelerde herhangi bir oynama veya düzenleme kesinlikle yapamazsınız. Bilgi için foruma göz atın orada aradığınız cevapları bulabilirsiniz.
3 779
MaRZoCHi 8 Temmuz 2017 00:13
A.S.
Bu şekilde sözel anlatım yapmak yerine, ufak bir ekran görüntüsü çekip anlatmak istediğiniz yeri işaretleyiniz. Değiştirmek istediğiniz nedir belli değil? "oranın sadece orta kısmı" ?

* Konularda "yardımcı olabilir misiniz?" tarzı yazılara gerek yok zaten burası destek sitesi uygun kişiler tarafından yardımcı olunacaktır.
* "Türkçe" yazmaya da özen gösterirseniz sevinirim..

--------------------
deneme bonusu veren siteler