» » » » Siteyi Ziyaretçiye Kapama Hk.

Siteyi Ziyaretçiye Kapama Hk.

Mtemizce
Mtemizce 11-02-2017, 18:38
Merhaba,

Siteye sadece üyeler erişebilsin yani giriş yapanlar görsün istiyorum. Main.tpl dosyasında [not-group=5] [/not-group] tagları arasına normal main kodlarımı giriyorum. [group=5] kısmına da {login} çekiyorum. buraya kadar herşey normal.

Explode yaşadığım yer ise giriş yaptıktan sonra kullanıcı panelide login.tpl den geldiği için ve main.tpl de not-group-5 tagları arasında da login i çektirdiğim için sitede kullanıcı paneli iki defa çekmiş oluyor.

Buna başka bir çözüm yolumuz var mı? İşin kısası ben sitemi sadece giriş yapan üyelerime kayıtlı kullanıcılarıma görüntületmek istiyorum. login.tpl yi ikiye bölemediğimiz için başka bir yolu varmı bu işin nasıl çözebiliriz?
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Mtemizce 11 Şubat 2017 23:59

[group=5]
[not-aviable=register|lostpassword]{login}{info}[/not-avia
ble] [aviable=register|lostpassword]{content} {info}[/aviable] <div class="clearfix"></div> [/group] [not-group=5]Site Ana kodları Buraya[/not-group]


Şeklinde soruma cevap buldum deneme yanılma. Yalnız bu şekilde ileriye yönelik bir sorun yaşarmıyım yada teknik olarak bir problem varmı cevap gelene kadar bu şekilde kullanmaya devam edeceğim.
deneme bonusu veren siteler