» » » » DLE Lisans Satın Alma Uyarı Mail'i

DLE Lisans Satın Alma Uyarı Mail'i

teknopat
teknopat 25-11-2017, 12:51
İyi günler yaklaşık 1.5 yıldır DLE sistemi kullanıyorum. Bir mail aldım ve 10 iş günü içerisinde lisans satın almazsam mahkemeye vereceklerini söylüyorlar. Öncelikle nereden ve ne kadara satın alabilirim? Biraz araştırma yaptım ama birçok farklı site ve ödeme yöntemi buldum hangisine güveneceğimi bilmiyorum. Ayrıca ödeme yaptıktan sonra, 1.5 yıl ücretsiz olarak bunu kullandığım için bir dava açılır mı? Teşekkür ederim şimdiden
Çözüldü İşleme Alındı Bekliyor Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
3 779
MaRZoCHi 27 Kasım 2017 21:56
Dava açılır mı bilmiyorum fakat, sitenin bulunduğu host tarafından kapatılabilir siten. Daha önce bu tarz olay yaşandı diye hatırlıyorum. Sitede vardır mutlaka araştırabilirsiniz.
Ayrıca $79 olan lisansın alınmasını tavsiye etmiyorum. Rusça olarak destek talep etmeyecekseniz +20 dolar vermenin pek anlamı yok. Copyright kaldırma işlemini sanırım takip etmiyorlar.
dle.net.tr bu lisans var fakat yenilemedim kaç yıldır. Yenilemeden yeni sürümleri indiremiyorsunuz. Lisans olduğu zaman tümünü indirebilirsiniz ancak.

Ödeme konusunda paypal ile yardımcı olabilirim ancak ücreti önceden almak koşuluyla.

--------------------
0
Emre 27 Kasım 2017 15:43
@teknopat, öncelikle geçmiş olsun diyorum. DLE resmi sitesi olarak https://dle-news.com/ sadece bu site bulunmakta. Başka resmi bir sitesi yok. Satın alma işlemleri için nasıl yapılacağı hakkında detaylı bir bilgi https://dle-news.com/price.html mevcut. 59/79$ arası değişmekte.

Ödeme yöntemi konusuna gelince de; Sana tavsiyem Mehmet'ten başkasına güvenme. (@MaRZoCHi)

Kendisini yıllardır tanırım.
deneme bonusu veren siteler