» » » » Site üyelik kaydı hatası

Site üyelik kaydı hatası

trycell
trycell 11-10-2016, 00:55
Merhaba sitem üzerinde kayıt ol kısmından kullanıcı kayıt olma işlemini yaparken "Ben robot değilim" "google reCAPTCHA" kullanıyoruz. akabinde kullanıcı resimdeki örnek olarak sokak talebası içeren resimleri doğru bir şekilde seçiyor ve gönderiyor. Captcha bunu doğruluyor. ve sonrasında "gönder" e tıkladığında şu hatayı alıyoruz. "Kayıt Hatası" "Kullanıcının girdiği kod görüntülenen kodla uyuşmuyor" aşağıdaki resimdeki gibi kayıt bilgilerini devam ettirebilmek için ikinci aşamaya geçemiyor. ilk kayıt kısmında kalıyor. http://ultrahdindir.com/index.php?do=register adresten kayıt olmaya çalıştığınızda kayıt olamadığınızı ve yukarıda çıkan hata mesajını görebilirsiniz. çözüm için desteğiniz olabilir mi ? saygılarımla.

Site üyelik kaydı hatası

URL:http://ultrahdindir.com/index.php?do=register

Çözüldü İşleme Alındı Çözülemedi
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
Cesur 14 Ekim 2016 18:54
@trycell, Bu sorun geçen hafta benim sitemde de meydana geldi, aşırı yoğun olduğum için sebebini araştıramadım. Geçici olarak soru cevap olayını kullanıyorum. Müsait olduğumda sorunu çözer isem size de buradan bildiririm.
3 779
MaRZoCHi 12 Ekim 2016 00:15
@trycell, maalesef çözüm bilmiyorum henüz. Önceden birkaç deneme yapmıştım ama nafile. GD2 kullanın bir süre.. Hiç yoktan iyidir. Ayrıca güvenlik sorularını da aktif edebilirsiniz güvenlik için...

--------------------
0
trycell 11 Ekim 2016 22:29
ne yazıkki halen daha halledemedim. bunu google recapcha çalıştırmanın başka bir yolu yokmudur mehmet hocam ?
3 779
MaRZoCHi 11 Ekim 2016 10:53
Sunucudaki Session lar ile ilgili bir sorun olabilir. Genelde rastlıyorum bu hataya. GD2 doğrulaması kullanın çözülene kadar.

--------------------
deneme bonusu veren siteler