Datalife Engine Türkçe Yama İndir

Datalife Engine 14.0

  • Temalara yeni taglar eklendi ve geliştirildi
  • Yeni AirPlay medya oynatıcısı eklendi
  • 1500 adet yeni ifade (emoji) eklendi

Github'dayız

Kendi yapımımız olan modüllerin neredeyse tamamını ücretsiz olarak Github üzerinden yayımladık. Sadece bu modüller için "destek" verilecektir.

We are on Github

Almost all of our own modules have been released free of charge via Github. We support only these modules

» » iFrame için frame tagı

iFrame için frame tagı

frame tagı ile sınırlama olmadan iframe ekleyebilirsiniz

Makale eklerken fullstory de kullanacağınız [frame=http://site.com/...] tarzındaki bir yapı ile herhangi bir site kısıtlaması olmadan iframe ekleyebilirsiniz.

Aşağıdaki koddan iframe kodu için gerekli ayarlamalarınızı yapabilirsiniz. frame= den sonra yazdığınız kısım src="" kısmı olarak kullanılacaktır.

Dosya: engine/modules/show.full.php
Bul:
$tpl->set( '{full-story}', $row['full_story'] );

Üstüne ekle:
$row['full_story'] = preg_replace( "#\\[frame=(.+?)\\]#is", "<iframe src=\"$1\" scrolling=\"no\" frameborder=\"0\" width=\"685\" height=\"400\" allowfullscreen=\"true\" webkitallowfullscreen=\"true\" mozallowfullscreen=\"true\"></iframe>", $row['full_story'] );


Mail.ru videoları için alınan This video is only available on Mail.Ru hatasına karşı çözüm olarak. Üstte eklediğiniz kodun altına bu kodu ekleyin:

// mail.ru hack
	if ( preg_match( "#src=[\"|']https?\:\/\/videoapi\.my\.mail\.ru\/videos\/embed\/(.+?)\.html[\"|']#is", $row['full_story'], $_matches ) ) {
		$row['full_story'] = str_replace( $_matches[0], "src=\"http://my1.imgsmail.ru/r/video2/uvpv3.swf?orig=2&movieSrc=" . $_matches[1] . "&host=video.mail.ru&contentHost=content.video.mail.ru\"", $row['full_story'] );
	}
// mail.ru hack


Yapımcı: Mehmet Hanoğlu
Kaynak: https://dle.net.tr
Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
netsabilisim 30 Nisan 2018 13:35
iyi günler vermiş olduğunuz kodlarla ilgili değişikliği yaptım ama iframe olarak eklediğimde çalışmıyor
örnek

<iframe frameborder="0" width="480" height="270" src="//www.dailymotion.com/embed/video/x5qqe27" allowfullscreen allow="autoplay"></iframe>

kullanmam gereken iframe kodu ile ilgili bir örnek verebilirseniz çok sevinirim.
kolay gelsin
0
cramify 10 Nisan 2016 01:57
@MaRZoCHi, merhaba teşekkürler güzel çalışma olmuş. ben videoları fullstory e değil ilave alanlara ekliyorum. kodu ilave alanlarda kullanma imkanı var mı ?
3 779
MaRZoCHi 29 Şubat 2016 09:10
@Reno, ilk satırda ne amaca hizmet ettiği yazıyor. Yorum yazarken biraz daha doğru harfleri kullanmaya özen gösterin. Sorularınız varsa konu açabilirsiniz.

--------------------
0
Reno 29 Şubat 2016 01:06
@MaRZoCHi, abi simdi tam olaraq anlamadim. bu kod ilave alan ile video eklemek icinmi? Haa birde ben sitemde yorumlar zamani onay ebklemiyorum ne icin bu kodlari kullanmayayim?
3 779
MaRZoCHi 23 Şubat 2016 00:02
Teşekkürler :) Frame sorunu aslında güvenlik için var. Admin onaysız olarak, sürekli yorum alan ve içerik eklenen sitelerin bu kodu kullanıcılarına bildirmelerini tavsiye etmiyorum.

--------------------
0
Gokay 22 Şubat 2016 17:10
Tşk ederim mehmet marabayı yine büyük bir dertten kurtarmış oldun. Dle de bu iframe sorunu hiç bitmiyordu, sayende bu sorununda üstesinden gelmiş olduk. eline koluna sağlık
3 779
MaRZoCHi 22 Şubat 2016 10:47
mail.ru videoları için düzeltme eklendi. Verdiğim ek kodu kullanarak mail.ru videolarını sorunsuzca sitenize ekleyebilirsiniz.

--------------------
0
CepTiM 22 Şubat 2016 00:33
Teşekkürler güzel kardeşim. Güzel çalışma olmuş yine.
3 779
MaRZoCHi 21 Şubat 2016 21:52
@marika, teşekkürler.. Evet yine ihtiyaçtan doğan bir eklenti. parse.class.php düzenlemesine gerek kalmadan kolayca her frame eklenebiliyor.

--------------------
0
marika 21 Şubat 2016 21:03
Bu olay, yıllarıdır dle de en çok istenen özelliklerden.
deneme bonusu veren siteler