» » Yeni Sabit Reklam Servisimiz Aktifleştirilmiştir

Yeni Sabit Reklam Servisimiz Aktifleştirilmiştir

MaRZoCHi
MaRZoCHi Kurucu 28-12-2014, 08:18
Yeni Sabit Reklam Servisimiz Aktifleştirilmiştir


Sitemizde işlevsel olarak yeni bir hizmeti daha sizlere sunuyoruz. Sabit reklamlar ile amacımız tabi ki kazanç sağlamak, bu kazanç sadece maddi anlamda değil tabi ki. Açıkcası bağış veya vip üyelik sistemlerini sizler için uygun görmedik. Herkesin aynı ölçüde destek almasından asla taviz vermeyeceğiz. Durum böyle olunca başka bir yöntem gerekiyordu. Bu nedenle sabit reklam almayı seçtik.

Yine durum sadece "Sabit reklam" dan ibaret değil. Tüm reklam alanlarında, oraya verilecek reklamın hangi amaçlı kullanılacağı belirtildi. Reklam alanlarından gelecek pay ile tema çevirmesi (ekstra) çeviri ekibimize, modüllerin ve eklentilerin artması için geliştiricilere, tema hakkındaki düzenlemeler yardımlar için tasarım ekibimize belirli bir gelir sağlayabilirsiniz. Bunun yanında belirli olmayan zamanlarda promosyon ürünlerle karşılaşabilirsiniz. Örneği satılık yabancı bir tema ücretli olarak alınarak gerekli çeviri, düzenleme işlemlerinin ardından seçilecek birkaç kişiye dağıtılabilir.

Yani reklam vererek sitedeki içeriklerin artmasını kolaylaştıracak ve daha iyi hizmet almaya devam edeceksiniz. Reklam alanlarını makul sayıda tutarak sitenin görünümünde istenmeyen durumlara yer vermek istemedik.

Eğer bize destek olmak istiyorsanız bu sayfada belirtilen reklam alanlarından birine veya birkaçına reklam verebilirsiniz.

Şimdiden herkese hayırlı olması dileğiyle...

Hazırlayan : Mehmet Hanoğlu, Kadir Hanoğlu, Eren Yumak
Başlangıç : 28.12.2014
Toplam Reklam Alanı Sayısı: 10

Saygılar DLE.NET.TR Yönetimi

Reklam Birimlerinin Fiyatları Hakkında

Fiyatları pahalı - 11 (52,38%)
52,38%
Makul miktarda - 4 (19,05%)
19,05%
Fiyatlar çok uygun - 6 (28,57%)
28,57%

Bilgilendirme
Yorum Ekleyebilmeniz için Sitemize Kayıt Olmanız Gerekmektedir.
0
marika 30 Aralık 2014 21:50
Çok halis düşünceleriniz var. Hakkınız ödenmez. Bende bi sıra katkıda bulunmak isterim.
3 779
MaRZoCHi 28 Aralık 2014 17:28
@Evan, Teşekkürler. Evet o şekilde düşündüğümüz alanlarda vardı fakat karar vererek kaldıdık. Henüz sistem tam olarak otomatik değil o nedenle bir süreliğine bu şekilde duracak. Eğer reklam veren olursa sürenin bitimini bekleyeceğim. İstatistik sunabileceğim bir sistem hazırlayacağım sabit reklamlar için. Şuan yönlendirme sayfası için bu mevcut. Diğerlerine de uygularsam birkaç farklı alan ve gösterim yöntemi de ekleyeceğim.

--------------------
0
Evan 28 Aralık 2014 16:26
Öncelikle fikir şahane, fakat 2 alan ₺50 değerinde sabit reklamla kalsın, diğer 2 alan dönüşümlü olarak ₺10 veya ₺20 fiyatına çekilerek birden çok kişiye kiralansın. Tabi bence.
deneme bonusu veren siteler